PINTURA AL CARRER

tiana

dilluns, 10 de desembre del 2012

DINAR DE NADAL

Us fem saber que el proper dilluns 17 de desembre ens trobarem per primera vegada al voltant d'una taula per celebrar la proximitat del Nadal. Un cop acabada la sessió de pintura anirem al restaurant on anem habitualment a fer la cervesa quan anem pels voltants de Canyet. El menú serà econòmic. Farem un sorteig dels treballs que portin tots aquells que vulguin participar en el sorteig.  Per fer-nos saber la vostra decisió podeu fer-ho mitjançant un comentari en aquest missatge. Qui vulgui portar la parella pot fer-ho, quants més serem més riurem.
Us prego que abans del dia 17 ens comuniqueu si voleu assistir-hi o no, i en cas afirmatiu si vindreu sols o acompanyats.

11 comentaris:

  1. Sí, yo estaré y llevaré una acuarela, Diego Arias, saludos.

    ResponElimina
  2. Compteu amb mi, si no hi ha res de nou. La meva dona, podría venir si en venen d'altres. Ja direu quelcom. A reveure.

    ResponElimina
  3. yo tambien me apunto pero somos yayos y uno tiene que quedarse con los niños, ire solo, pero cuento con vuestra compañia, por lo cual no estare solo

    ResponElimina
  4. En Pedro Baos vindrà amb la seva esposa, Antònia.

    ResponElimina
  5. En Rafel Pujals i la seva esposa també vindran.

    ResponElimina
  6. Em Francesc Martínez també m'ha confirmat que vindrà.

    ResponElimina
  7. Jo també vindré, tot sol, perque encara que la meva dona, ja estará bé, no podrem deixar la iaia sola. Portaré una aquarel·la de les fetes amb el Grup, per el sorteig.

    ResponElimina
  8. Repeteixo la pregunta, que he fet a l'apartat de les felicitacións.
    ¿a quina hora han de pujar les dones o s'han d'anar a cercar?
    ¡Ah jo també portaré l'aquarel·la!

    ResponElimina
  9. La Isabel Pedro diu que té problemes de nens, per la qual cosa no pot venir a pintar els dilluns, però que vindrà a l'hora del dinar.

    ResponElimina
  10. Resposta a l'amic Boro: En Pere Baos plegarà una mica abans i baixarà a buscar a les dones davant del Museu a la 1 menys deu aprox. Com que de moment no hi ha confirmació de més gent, les dones seran tres, la d'en Pere Baos la d'en Rafel i la d'en Boro. A la Isabel Pedro la pujarà el seu marit.

    ResponElimina