PINTURA AL CARRER

tiana

dilluns, 20 de juny del 2011

Panoràmica - Canyet

Aquarel·la de 40 x 30 cm. paper de marca desconeguda - crec que va ser l'embalatge d'alguna compra - . M'ha semblat que pel gruix i la rugositat de la superficie podria servir, però ha estat un fracàs, tan bon punt posava el pinzell amb la càrrega d'aigua i color sobre el paper, aquest el xuclava sense donar opció a matisar ni barrejar la pinzellada amb els colors ja colocats. El resultat final és una operació d'estètica amb aquarel·la opaca (témpera) realitzada a l'estudi.
Avui sembla que hi ha hagut un acord secret entre una part dels assistents habituals. No ha vingut cap element femení. Que ha passat?... Tot i així hem sigut 9 artistes. Avui, a més, hem de donar la benvinguda a un element de la Colla dels dimecres, que com molts ja sabeu és el grup d'auarel·listes que cada dimecres ens trobem per anar a pintar pels carrers i plaçes de Barcelona. Benvingut Eduard Vicente!!! esperem veure't moltes vegades per Badalona.

3 comentaris:

  1. Molt bé, Rafael, el teu retoc ha fet miracles, ni rastre de l'efecte negatiu del paper,t'ha quedat una aquarel·la molt maca. Et felicito!

    ResponElimina
  2. Rafael te ha que dado estupenda mente bien, me gusta, un abrazo.

    ResponElimina
  3. Hola Rafael, a tí no se te resiste nada, ni papel ni pincel ni pintura. Tú siempre sacas un buen provecho en cualquier situación.
    Te felicito.
    Un abrazo.

    ResponElimina